İndirimin Kralı Fırsatları Varken Evinizi Tasarrufla Yenilemenizi Sağlayacak 25 Ürün

Evinizi tasarrufla yenileyin

Evinizin farklı bölümlerini yenilerken bunu bütçenizi zorlamadan yapmak istiyorsanız sizi 7 Kasım 2018’e kadar Koçtaş mağazalarına ya da www.koctas.com.tr adresine bekliyoruz. Çünkü şimdi, İndirimin Kralı ile ihtiyaçlarınızı tasarruflu bir şekilde gidermenin ve yaşam alanlarınızı yenilemenin tam zamanı! Peki, İndirimin Kralı’ndaki hangi Koçtaş ürünleri evinizin hangi alanlarını nasıl yenileyebilir?

Odalarınız İndirimin Kralı ile Yenilensin

Elbette İndirimin Kralı’ndaki ürünler, tüm odalarınızı yenilemeye kararlı çünkü neredeyse evinizin tüm ihtiyaçları bu indirime dâhil! Nasıl mı? Ürünleri sıralayalım, ne demek istediğimizi daha iyi anlayın!

  1. Gardırop
  2. Aydınlatma ürünleri
  3. Duvar kâğıdı ve duvar boyası
  4. Parke
  5. Amerikan kapı
  6. Halı ve kilim
  7. Stor perde
  8. Bahçe mobilyaları
  9. El aletleri ve takım çantası
  10. Süpürge

Yatak odaları için yepyeni bir depolama alanı, mükemmel zeminler için laminant parkeler, halılar ve kilimler, duvar dekorasyonunun olmazsa olmazları duvar kâğıtları ve boya… Hatta salon dekorasyonunuza bambaşka bir hava katacak dekoratif ürünler, bulunduğu odayı daha şık bir hâle getirecek dekoratif aynalar… Evinizi yenilerken güzelleştirecek tüm bu ürünlere ve daha fazlasına İndirimin Kralı sayesinde bütçenizi yormadan ulaşabilirsiniz!

Odalarınızı İndirimin Kralı yenilesin

Banyonuzu Yeni Baştan Yaratmak İçin Büyük Fırsat

Banyonuzda kullandığınız çoğu ürünün eskidiğini ve yenilenmesi gerektiğini düşünüyorsanız buyurun İndirimin Kralı’na! Koçtaş banyo ürünleri sayesinde banyonuzu adeta yeni baştan yaratmanız mümkün. Peki, hangi banyo ürünleri indirimde?

  1. Banyo dolabı
  2. Duşakabin ve duş teknesi
  3. Banyo ve lavabo bataryası
  4. Duş seti
  5. Klozet
  6. Seramik

Evet; duşakabinden klozete, banyo dolabından birbirinden şık desenlere sahip seramiklere kadar pek çok seçili banyo ürününe indirimli olarak sahip olabilirsiniz. Bunların yanı sıra küçük ama görünüm açısından oldukça önemli olan lavabo bataryası, banyo bataryası ve duş setleri de büyük indirimlerle sizi bekliyor. Ayrıca eğer bataryalarınız bozuksa ve su damlatıyorsa yeni bataryalarınız sayesinde su tüketiminiz azalacağı için hem bütçenizi hem de doğayı koruyabileceğinizi belirtmeden geçmeyelim.

Banyonuzu yeni baştan yaratmak için büyük fırsat

Peki, bu ürünlerin montajını nasıl yapacaksınız? Hiç merak etmeyin; seçili ürünlerin montajı Koçtaş tarafından ücretsiz olarak yapılıyor, fakat dilerseniz evinizin ustası olmak da anlatımlarımızla çok kolay! Hangi ürünün montajını gerçekleştirmek istiyorsanız üzerine tıklayın yeter!

Duşakabin montajı nasıl yapılır?

Banyo dolabı montajı nasıl yapılır?

Klozet montajı nasıl yapılır?

Batarya ve duş seti montajı nasıl yapılır?

Seramik nasıl döşenir?

Mutfağınızın İhtiyaçlarını Tasarruflu Bir Şekilde Giderin

Mutfağınızda kullandığınız pek çok küçük ev aleti var. İşte, Koçtaş büyük indirimi de mutfağınızda size yardımcı olan bu elektrikli aletlere ve onlarsız mutfağınızı düşünemeyeceğiniz ürünlere tasarruflu bir şekilde sahip olmanızı sağlıyor. Şimdi, indirimde olan Koçtaş mutfak ürünlerini inceleyelim.

  1. Mutfak dolabı
  2. Masa seti
  3. Yüksek tabure
  4. Ankastre set
  5. Aspiratör
  6. Tost makinesi
  7. El blenderı
  8. Elektronik cezve
  9. Çay makinesi ve kettle

Mutfağınızın ihtiyaçlarını tasarruflu bir şekilde giderin

Yepyeni bir mutfak dolabı, sabah güzel kahvaltılar yapabileceğiniz bir masa, mutfağınızı şık kılacak ankastre ürünler ve olmazsa olmaz küçük ev aletleri… Mutfağınızı baştan sona yenileyip güzelleştirmenizi sağlayacak ürünler Koçtaş indiriminde! Bu arada bir hazır mutfak dolabı alırsanız size yardımcı olmak adına “Hazır Mutfak Dolapları Nedir, Nasıl Monte Edilir?” yazımızı da buraya bırakalım.

Kendinizi, saydığımız bu ürünlerle sınırlamayın; evinizin ihtiyacı olan ürünlere avantajlı fiyatlarla ulaşmak için Koçtaş İndirimin Kralı kataloğunu inceleyin! Dekoratif ürünlerinden ev tekstiline, depolama ve düzenleme seçeneklerinden izolasyona pek çok ürün sizleri bekliyor.

Üstelik şimdi, enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında İndirimin Kralı’nın yanında binlerce üründe %10 indirim fırsatını kaçırmayın!

* Bazı görseller temsilidir. İndirimler, Koçtaş İndirimin Kralı kataloğunda bulunan seçili ürünler için geçerlidir.