Sevgililer Günü Hediyesi Nasıl Seçilir, Anlatıyoruz! Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

14 Şubat Hediye Fikirleri

Her yer aşkın rengi kırmızı ile süslenmeye başladı bile! Bunun nedenini biliyorsunuz: 14 Şubat Sevgililer Günü geliyor. Eşinizi, sevgilinizi her gün sevseniz ve ona özel olduğunu hissettirseniz bile bu özel günde bir Sevgililer Günü hediyesi olmazsa olmaz! Eğer “Sevgililer Günü hediyesi ne alabilirim?” diye düşünüyorsanız ve Sevgililer Günü anlamlı hediye fikirleri önerilerine ihtiyacınız varsa bu yazı tam size göre!

Başlamadan önce minik bir öneri: Doğru hediyeyi seçmeniz için aslında sevdiğiniz kişi size ipucu veriyor! Onun sevdiği şeyleri incelemek ve bu doğrultuda bir tercih yapmak, hediye seçmenin püf noktalarından! Haydi şimdi, birbirinden güzel ve yaratıcı Sevgililer Günü hediyelerini sıralayalım ve “Sevgiliye ne hediye alınır?” sorusunun cevabını verelim.

Sürpriz Seven Sevgiliye Alınacak Hediyeler: 14 Şubat İçin Evde Yapılan Hediyeler

Dürüst olmak gerekirse 14 Şubat’ta sıradan bir hediye vererek sürpriz yapamazsınız. Eğer gerçek bir sürpriz yapmak istiyorsanız burada hediye seçimi konusunda özel hediye fikirlerinden yardım almalısınız. Hatta hediye almayı bir kenara bırakın, vereceğiniz hediyeyi kendini yapmalısınız! Nasıl mı? Hemen kadın ve erkek için Sevgililer Günü kendin yap hediye fikirleri ile yardımcı olalım. İşte, “Sevgiliye en özel hediye ne olabilir?” sorusuna yanıt olabilecek Sevgililer Günü için ucuz ve güzel hediyeler:

  • Boyanabilir Ahşap Obje

Sevgi neydi? Sevgi emekti! Sevgiliye hediye verirken unutmamanız gereken şey bu. Kendi emeğinizle oluşturacağınız ve Sevgililer Günü için hediye edeceğiniz bu sevgiliye anlamlı hediye sayesinde hayatınızdaki insanı çok mutlu edebilirsiniz. Boyanabilir ahşap objeler bu konuda size yardımcı olabilir!

Ahşap objelerin yakışmadığı ev yok. Bir de o ahşapları zevkiniz doğrultusunda renklendirebiliyorsanız bu daha da güzel! Kutu, çerçeve, pano, mumluk ve çok daha fazlası… Sevdiğinizi mutlu edecek bir obje seçebilir ve hobi boyaları sayesinde bu objeyi boyayarak özel bir 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi oluşturabilir, sevgiliye güzel hediyeler verebilirsiniz.

Bu arada aldığınız objeyi sadece boyamak yerine objenin üzerine sevgilinizin sevdiği bir sözü yazabilir, sevdiği bir sanatçıyı çizebilirsiniz. Hayır, hayır; bunları yapmak sandığınız kadar zor değil! Tek yapmanız gereken, yazmak istediğiniz sözü ya da hediyenizde yer vermek istediğiniz sanatçının illüstrasyonunu, objeye uyum sağlayacak ölçüde yazdırmak ve desenli bölümü (kâğıdın iç kısmını) kesmek. Ardından kâğıdı objeye yapıştırıp kestiğiniz alanın içini boyayabilirsiniz! Özellikle sevgiliye yaratıcı hediyeler arıyorsanız bu önerimizi değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Sevgililer Günü Hediyesi

  • Çiçek ve Sebze Tohumu

Başlığı okuyup “Ne yani, 14 Şubat hediyesi olarak tohum mu vereceğim!” diye düşünebilirsiniz. Hayır, sadece tohum hediye etmeyeceksiniz. Şöyle düşünün: Özel günlerde hediye ettiğiniz çiçekler toprak tarafından beslenmiyorsa kısa sürede solar. Bu hediye ise günbegün büyüyebilir! Aldığınız çiçek ve sebze tohumlarını dekoratif bir saksı içerisinde toprakla buluşturabilir ve sevgiliye en özel hediyelerden birini verebilirsiniz.

Sevgililer Günü Hediye Önerileri

  • El Yapımı Kırlent Kılıfı

Kırlentlerin odaları renklendirdiği ve odalara farklı bir hava kattığı konusunda kuşku yok. Peki, kırlentlerin de sevgiliye yapılacak hediyelerden biri olabileceğini hiç düşünmüş müydünüz? Merak etmeyin; 14 Şubat için en iyi hediye fikirleri arasında yer alan el yapımı kırlent kılıfını hazırlamak düşündüğünüzden daha kolay! Alacağınız tek renk bir kılıfın üzerine hobi kumaş boyası ile istediğiniz desenleri çizerek özel bir kırlent kılıfı hediye edebilirsiniz.

Dilerseniz bu kılıfın üzerine de kendi isminiz ile sevgilinizin ismini yazabilir ve Sevgililer Günü için orijinal hediyelerden birini verebilirsiniz. Eğer bu konuda kendinize güvenemiyorsanız da endişelenmeyin; Koçtaş’a buyurun! Elde yapılmış gibi özel desenlere sahip kırlentler, mağazalarımızda ve internet sitemizde sizi bekliyor!

14 Şubat Hediye Fikirleri

Belki 14 Şubat erkek sevgiliye hediye alternatiflerini araştırıyorsunuz, belki de “Kadına Sevgililer Günü hediyesi ne alınır?” sorusunun yanıtını arıyorsunuz. Bu aşamada sevgiliye en anlamlı hediyeleri keşfetmek ve bu hediyelerden birini vermek istemeniz gayet normal! 

Dilerseniz bu önerilerimize ek olarak “Kendin Yap Sevgililer Günü Hediyeleri” yazımıza da göz atabilir ve Sevgililer Günü el yapımı hediye fikirlerini keşfedebilirsiniz. Bu sayede sevdiğinize oldukça düşük bütçelerle ve emeğinizi de işin içine katarak muhteşem hediyeler verebilirsiniz!

Kendin yap

“Baktıkça Beni Hatırlasın” Diyenler İçin Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler: Dekoratif Hediyeler

İster “Erkek için Sevgililer Günü hediyesi ne alınır?” ister “Sevgililer Günü hediyesi bayan için ne alınır?” diye sorun, eğer baktıkça sizi hatırlayacağı bir 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi arıyorsanız dekoratif objeler en güzel hediyeler!

  • Tablo

Duvar dekorasyonunun olmazsa olmazlarından olan tabloları sevmeyen yoktur. Bu nedenle sevgilinizin odasını süsleyecek bir tablo kesinlikle güzel fikir!

Eğer “Sevgilime hediye ne alabilirim?” sorusuna daha özel bir yanıt almak isterseniz ve çizim yeteneğiniz varsa sevgilinize kendi çizdiğiniz bir tabloyu hediye edebileceğinizi söyleyebiliriz. Bu konuda yeteneğiniz yoksa ama emek verip tablo gibi bir hediye ortaya çıkarmak istiyorsanız puzzle yapabilir ve bunu çerçeveletip hediye edebilirsiniz.

Sevgililer Günü Hediye Önerileri

  • Mumluk ve Dekoratif Objeler

Herkes bulunduğu yerin güzel kokmasını ister. Mumlar ise bunu sağlarken yaşam alanlarını güzelleştiren dekoratif ürünlerdir. Romantizm ile eşleşmiş mum ışığını güzel bir görsellikle sunacak dekoratif mumluklar da Sevgililer Günü’nde alınan hediyeler arasında yer alabilir.

Ev dekorasyonunda son yılların popüler objeleri mumlukların yanı sıra seçiminizi dekoratif ürünlerden yana da kullanabilirsiniz. Güzel bir aşk notu ile birlikte vereceğiniz ve baktıkça sizi hatırlatacak, sevgilinizin evini-odasını güzelleştirecek bir biblo, LED’li çerçeve ya da süs, Sevgililer Günü hediyesi olarak hem kadına hem de erkeğe hediye olarak verilebilir.

14 Şubat Hediye Önerileri

“Ne Zamandır İstiyordum” Dedirten 14 Şubat Hediye Önerileri: İhtiyaca Göre Hediyeler

En güzel hediye seçeneklerinden biri, karşınızdaki insanın ihtiyacına cevap verebilen hediyedir. Eğer siz de bu konuda bizimle hemfikirseniz ve “Eşime Sevgililer Günü hediyesi ne alabilirim?” ya da “Sevgililer Günü’nde ne alınır?” gibi sorulara cevap arıyorsanız ihtiyaç yönelik hediye seçmeniz en güzeli!

Oyun oynamayı sevenler için klavyeler ve kulaklıklar, kişisel bakımına özen gösterenler için saç bakım ürünleri, evinde vakit geçirmeyi sevenler için el aletleri, çalışma masasında bolca zaman geçirenler için masa lambası ya da arabasıyla ilgilenmeyi sevenler için oto malzemeleri… İhtiyaçları göz önünde bulundurarak sevgilinize sevineceği bir hediye verebilir ve erkek arkadaşınızı ya da kız arkadaşınızı bu özel günde mutlu edebilirsiniz!

“Bu 14 Şubat hediye fikirleri için zamanım yok. Sunabileceğiniz başka Sevgililer Günü’ne özel hediyeler var mı?” diye soruyorsanız da hemen yardımcı olalım! Son dakikacılar için sevgiliye romantik hediye önerileri ve sevgiliye hazırlanacak hediyeler için videomuzu izleyebilirsiniz.

Bu özel günü aşk dolu, mutlu bir şekilde geçirmenizi diliyoruz. Umarız 14 Şubat Sevgililer Günü hediye önerilerimizle daha mutlu olursunuz!

Çok daha fazla hediye seçeneğini bir arada bulmak isterseniz Koçtaş’a göz atabileceğinizi hatırlatalım!

Ayrıca “Testimizi Çözün, Verebileceğiniz Sevgililer Günü Hediyesini Söyleyelim!” içeriğimizdeki testi çözerek de 14 Şubat için hediye önerilerini keşfedebilirsiniz!