Farklılık Mümkün: TV Ünitesi Dekorasyon Fikirleri

Farklılık Mümkün: TV Ünitesi Dekorasyon Fikirleri

Televizyon, hemen her oturma odası için vazgeçilmez bir cihaz. Tabii ki televizyonu kullanışlı ve şık bir şekilde konumlandırmak için size yardımcı olan, ev dekorasyonuna da katkı sağlayan televizyon üniteleri de olmazsa olmaz! Peki, yaşam alanınızı daha şık kılmanıza yardımcı olacak televizyon ünitesi dekorasyonu fikirlerine göz atmaya ne dersiniz? İşte, dikkat çekici TV ünitesi dekorları:

Tv Ünitesi Dekorasyon Ürünleri

Görsel Kaynak

Duvar dekorasyonu denildiğinde akıllara gelen ilk ürünlerden biri çerçeveler oluyor. Eğer duvarlarınızı çerçevelerle süslemeyi sevenlerdenseniz güzel haber: Duvara monte ettiğiniz ya da ünite üzerine konumlandırdığınız televizyonunuzun çevresini birbirinden güzel fotoğraflarla süsleyebilirsiniz!

Eğer her dekorasyon stiline uygun bu televizyon ünitesi dekorasyon fikrini hayata geçirmek istiyorsanız minik bir uyarı: Çok renkli fotoğraflar televizyonun karşısında oturacaklar için dikkat dağıtıcı olabilir. Bu nedenle oldukça sade çerçeveler ve fotoğraflar seçmeye özen göstermelisiniz.

Tv Ünitesi Modelleri

Görsel Kaynak

Koltuk takımlarınızı televizyonu net görecek bir şekilde yerleştirmeye çalışıyorsunuz. Dolayısıyla televizyonun konumlandırıldığı duvarı sıklıkla görüyorsunuz. İşte, bu nedenle bu alanın dekorasyonu çok önemli. En popüler dekorasyon uygulamalarından biri ise televizyonun arkasındaki duvarı, duvar kâğıdı ile kaplamak!

Taş görünümlü, bitki desenli ya da geometrik şekilli duvar kâğıtlarından ev dekorasyonunuza uygun olanı seçip alana hareket katmanız mümkün!

Parkeleri duvarlarda değerlendirip sıra dışı bir TV ünitesi dekoru yapmaya ne dersiniz? Bu dekorasyon uygulaması özellikle ahşap TV ünitesi sahibiyseniz ya da televizyonunuzu duvara monte edecekseniz çok güzel durabilir! Özellikle country stile çok yakışan bu fikri uygulamak için “Parke ile TV ünitesi nasıl dekore edilir?” sorusunun yanıtını arıyorsanız videomuzu izleyebilirsiniz.

Tv Ünitesi Dekor Fikirleri

Görsel Kaynak

İster dolaplı bir TV ünitesine sahip olun, ister televizyonunuzu duvara monte ettiğiniz bir panel üzerine asın; LED şerit aydınlatmalar ya da spot lambalar sayesinde alana daha dikkat çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bu fikri her dekorasyon stilinde değerlendirebilirsiniz.

Tv Ünitesi Dekoru

Görsel Kaynak

Büyük boyutlu bahçe mumluklarını veya evinize uygun stile sahip aplikleri televizyonun iki yanına asmak son dönemin şık TV ünitesi dekorasyon fikirlerinden. Eğer TV ünitesi modelleri arasından dolaplı alternatifleri seçmediyseniz bu fikri uygulayabilirsiniz. Bu arada bu fikrin özellikle country ve klasik dekorasyonun uygulandığı evlerde çok şık durabileceğini hatırlatmadan geçmeyelim.

Çıta İle Tv Ünitesi Dekorasyonu

Görsel Kaynak

Hem sade hem de şık bir görünüme ulaşmayı amaçlıyorsanız ve TV ünitesi üzerine koyacağınız ya da duvara monte edeceğiniz bir televizyonunuz varsa çıtalarla duvar dekorasyonu yapmak kesinlikle güzel fikir! Duvarınızı çıtalarla hareketlendirdikten sonra televizyonunuzu uygun bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Bu arada çıta ile duvar dekorasyonu da dâhil panelling ve lambri fikirlerine göz atmak isterseniz “Daha Hareketli Duvarlar: Panelling, Lambri Örnekleri” yazımızı okuyabilirsiniz.

Tv Ünitesi Dekorasyon Önerileri

Görsel Kaynak

Dolaplı televizyon ünitesine sahipseniz ve televizyonun göz önünde bulunmasından pek de hoşlanmıyorsanız onu güzel bir tablo ile kapatmaya ne dersiniz? Hangi dekorasyon tarzını benimsediğinizin önemi yok! MDF üzerine basılmış bir tabloya tekerlekler, TV ünitesine de bu tekerleklerin hareket etmesini sağlayan bir mekanizma monte ettiniz mi tamamdır bu iş!

Tv Ünitesi Fikirleri

Görsel Kaynak

Farklı bir dekorasyon fikri uygulamak isteyenler ve rustik etkileri sevenler için mükemmel bir öneri geliyor: Küçük panjur kapaklardan TV ünitesi oluşturmak! Koçtaş’ta bulabileceğiniz panjur kapaklarını duvarınıza monte ederek televizyonunuzu gizleyebilir ve pek de eşi benzeri bulunmayan bir duvar dekorasyonuna imza atabilirsiniz.

Eğer bu fikir size zor geliyorsa ama çok da beğendiyseniz Ustabilir’deki marangozlarla iletişime geçebilir ve panjur kapaktan TV ünitesini yaptırabilirsiniz! 

Evinizin dekorasyonuna uyum sağlayabilecek TV üniteleri, bütçenize uygun TV ünitesi fiyatları ile Koçtaş’ta sizi bekliyor!