Yeni Yılı Işıl Işıl Karşılayın: Yılbaşı Aydınlatma Fikirleri

Yılbaşı Dekorasyonu Aydınlatma

Yılbaşı demek renk demek, yılbaşı dekorasyon fikirlerini hayata geçirip yaşam alanlarına enerji katmak demek! Yeni yıl dekorasyonu denildiğinde aklınıza ilk gelen ürünlerin de yılbaşı ağacı ve yılbaşı aydınlatması olduğunu biliyoruz. Hakkınız var; ikisi de son derece dikkat çekici! Peki, yılbaşı ışıklarını sadece yılbaşı ağacı süslemesinde kullanmayıp farklı dekorasyon fikirlerini hayata geçirerek evinizin pek çok alanını daha renkli kılmaya ne dersiniz? Evet, bu yazımızda yılbaşı aydınlatma ürünleri ile ev süslemesi önerilerini sıralayacağız!

Bu arada dilerseniz “Evinizi Yeni Yıla Nasıl Hazırlarsınız: Yılbaşı Dekorasyon Önerileri” yazımızı okuyarak sunduğumuz yılbaşı dekoru fikirlerinden de ilham alabilirsiniz.

Duvarlarınız Parıldasın

Duvarlarınızı dikkat çekici kılmayı seviyor ve bunun yanı sıra yılbaşı LED aydınlatma ürünlerine karşı koyamıyorsanız bu fikir tam size göre! Tek yapmanız gereken, LED ışıkları duvarınıza dikey bir şekilde asmak! Bu ışıklı yılbaşı süslemelerinin etkisini artırmak için yılbaşı ağacını ya da yeni yıl dekorasyonu için tercih ettiğiniz dekoratif objeleri de bu aydınlatmaların yakınına konumlandırabilirsiniz.

Diğer bir seçenek ise bu aydınlatma ürünlerini tavana yapıştırıp bir yıldız etkisi yaratmak! Dilerseniz ışıklandırmaları tavanınızdan sarkan bir şekilde de yapıştırabilirsiniz.

Yılbaşı Aydınlatması Fikirleri

Anılarınız Işıldasın

Anı duvarı oluşturmak pek çok insanın sevdiği ve uyguladığı bir dekorasyon fikri haline geldi. Oldukça pratik bir şekilde uygulanabilen anı duvarınızı yılbaşı LED ışıkları ile süsleyerek daha dikkat çekici bir alan yaratabilirsiniz. “Anı duvarı nasıl yapılır?” sorusunun yanıtı ise videomuzda!

Kavanozları Dekorasyonda Değerlendirme Vakti

Yılbaşı aydınlatmalarını illa asmanız gerekmiyor; onları bir kavanozun içerisine koyarak da evinizde yeni yıl atmosferini oluşturabilirsiniz. Eski kavanozlarınızı veya vazolarınızı güzelce temizledikten, hatta dilerseniz hobi boyaları ile varsa kapaklarını boyadıktan sonra tek yapmanız gereken, aydınlatmaları bu ürünün içine koymak!

Yılbaşı Aydınlatması

Gözler Bitkilerinizin Üzerinde Olsun

Bitkileri palet, stant, raf gibi belirli alanlarda sergilemek moda. Eğer siz de bu modaya uyum sağladıysanız ve raf, stant ya da palet gibi bir alanda bitkilerinizi konumlandırdıysanız bu noktaları ışıklarla süsleyebilirsiniz. Böyle bir alanınız yoksa da sorun değil; saksılar ışıklarla sarmalanmaya hazır!

Yılbaşı Süsü Işık

Görsel Kaynak

Yatağınızın Başlığını Işıklarla Süsleyin

Hem kendi yatak odanıza hem de çocuklarınızın odasına hareket katmak isteyenlerdenseniz yatak başlıklarını yılbaşı LED ışıkları ile süslemeye ne dersiniz? Bizce güzel fikir! Tabii bu noktada aydınlatma ürünlerinin çocuğunuzun güvenliğini tehdit etmeyeceğinden emin olmak şart! Çocuğunuz çok küçük yaştaysa bu fikir onun odası için uygun olmayabilir.

Yılbaşı LED Aydınlatma

Bu Yılbaşında Farklı Figürlere de Şans Verin

Yılbaşı aydınlatması denildiğinde aklınıza ilk gelen şey kablolu LED ürünler mi oluyor? Oysa yılbaşı ışıklı süsleri farklı tasarımlar sunuyor. Örneğin bu sene yıldızlı birkaç yılbaşı ışıklı süsü alıp camınıza asmayı düşünebilirsiniz.

Yılbaşı Işıklı Süsler

Duvarlarınızı şenlendirecek projeksiyon aydınlatmaları da unutmamak lazım! Farklı desenler yansıtan alternatifleriyle bu yılbaşı lambasını özellikle çocuklarınız çok sevecek!

Yılbaşı Lambası

LED Yılbaşı Aydınlatmaları ile Yılbaşı Ağacınızı Oluşturun

Belki bir yılbaşı ağacınız yok ve evinizde bir yılbaşı ağacı olsun istiyorsunuz, belki de salonda bir ağacınız var, ama çocuğunuzun yatak odasında da renkli bir yılbaşı ağacına yer verebileceğinizi düşünüyorsunuz. Peki, LED yılbaşı aydınlatmalarından bir ağaç yapmaya ne dersiniz? LED yılbaşı aydınlatmalarını duvara çift taraflı bant ile çam ağacı formunda yapıştırın. Dilerseniz yılbaşı süslerini de ışıkların üzerine asın. İşte, hepsi bu kadar!

LED Yılbaşı Ağacı

Görsel Kaynak

Yılbaşı Aydınlatmalarına Pek Çok Alanda Yer Vermek Mümkün

Size ilham vereceğini düşündüğümüz yılbaşı ışıklandırması önerilerini sıraladık. Elbette bu alanların dışında da yılbaşı ışıklarını kullanmanız mümkün. Mesela duvardaki çerçevelerinizin ve lambader şapkasının etrafında ya da lezzetli yemeklerin yer alacağı yılbaşı sofranızın süslemesinde bu aydınlatma ürünlerine yer verebilirsiniz.

Yılbaşı Işıkları ve LED Aydınlatması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler adlı yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

Yaşam alanlarınızı ışıl ışıl kılacak yılbaşı aydınlatmaları Koçtaş’ta sizi bekliyor.