2023 Yılbaşı Ağacı Süsleri ve Yılbaşı Ağacı Süsleme Fikirleri

2023 Yılbaşı Ağacı Süsü

Yılın belki de en umut dolu zamanına geri sayım başladı! Elbette yılbaşından bahsediyoruz. Takvimlerin yeni bir seneyi göstereceği bu büyük gün için hazırlıklar aralık ayı itibarıyla hız kazanıyor. Yılbaşı denildiğinde akıllara gelen ilk şeylerden biri ise hiç kuşkusuz yılbaşı ağacı süslemesi oluyor. Peki, 2023’nün en gözde yılbaşı ağaç süsleri ve yılbaşı ağacı süsleme fikirleri neler?

Haydi, yeni yıl heyecanını en güzel şekilde yaşamanızı sağlayacak 2023 trend yılbaşı ağaç süsü çeşitlerine ve yılbaşı ağacı dekorasyonu önerilerine göz atalım! Ama öncesinde, eğer henüz bir yılbaşı ağacınız yoksa ve almayı düşünüyorsanız doğru kararı verebilmek için “Onsuz Olmaz: Yılbaşı Ağacı Seçimi Nasıl Yapılır, Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir?” yazımızı kesinlikle okumanızı öneririz. Birbirinden güzel yılbaşı ağacı modelleri için de Koçtaş’a göz atmayı unutmayın!

Şimdi, en güzel yılbaşı ağacı süsleme fikirleri ve aksesuarlarını paylaşma vakti!

2023 Yılbaşı Ağacı Süsleri ve Yılbaşı Ağacı Süsleme Fikirleri

Işıklı Yılbaşı Ağacı Süsleri

LED yılbaşı ışıklarının olmadığı bir yılbaşı dekorasyonu düşünülemez! Hem yılbaşı ağaçlarında hem de evinizin genel yeni yıl dekorunda yer verebileceğiniz LED yılbaşı aydınlatmalarının yanı sıra yılbaşı ağacı süsleri ışıklı alternatifleri de bu sene oldukça popüler. Ayrıca yılbaşı ağacı tepe süsünde de LED ışıklı alternatifleri tercih edebilirsiniz.

Kardan adam, kar tanesi, şemsiye gibi farklı tasarımlardaki LED yılbaşı ağacı ışıkları süslerini tercih edebilir ve yeni yıl ağacınızı çok daha renkli bir hale getirebilirsiniz. Bu arada yaşam alanınızda yeni yıl ışıklandırma önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız sıra dışı bir yılbaşı dekorasyonu için “Yılbaşı Işıkları ve LED Aydınlatması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler” ve “Yeni Yılı Işıl Işıl Karşılayın: Yılbaşı Aydınlatma Fikirleri” başlıklı yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Keçeden Yılbaşı Ağacı Süsleri

Keçeden süsler, son yılların en popüler yılbaşı ağacı süs seti alternatiflerinin içerisinde yer alan ve hem uygun fiyatlı hem de alışılmışın dışında yılbaşı çam ağacı süsü arayanların tercihi. Keçelerin, elde edilmek istenilen tasarımlara uygun bir şekilde kesilmesi ve ardından sıcak silikon ile yapıştırılması ile oluşan bu süsleri dilerseniz hazır, dilerseniz de evde yapabilirsiniz. Böylece yılbaşı ağacı süsleri en ucuz şekilde üretilebilir.

Boyutlarına göre büyük ve küçük yılbaşı ağacı süsleri arasında yer alabilen keçeden yeni yıl ağacı süslerini satın alırken ağaçtan ayrışan, diğer bir deyişle dikkat çekici renklere ve tasarımlara sahip ürünleri tercih edebilirsiniz.

Led Yılbaşı Süsü

Ahşap Yılbaşı Çam Ağacı Süsleri

Son yıllarda ev dekorasyonu trendlerinden biri olan doğaya vurgu yapan obje kullanımı ve uygulamalar yılbaşı dekorasyonunda da kendine yer buluyor! Ahşap yılbaşı için yılbaşı ağacı süsleri, sıra dışı süs çeşitlerini sevenler tarafından tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Ahşap yılbaşı ağacı süsü geyik, kardan adam, yıldız gibi farklı tasarımlara sahip olabiliyor. Ahşabın kendi rengindeki süsleri tercih edebileceğiniz gibi dilerseniz boyanmış süsleri de tercih edebilirsiniz. Hatta dilerseniz ahşapları siz satın alıp boyayarak yılbaşı ağacı süsü el yapımı fikirlerini de hayata geçirmeniz mümkün.

Deniz Temalı Yılbaşı Ağacı Süsleri

Doğanın yansıması elbette ahşapla sınırlı değil. Deniz kabuğu, deniz yıldızı gibi tasarımlara sahip yılbaşı ağacı süsleri de bu sene oldukça gözde. Eğer tercihinizi deniz temalı yeni yıl süslerinden yana kullanırsanız doğal renklerdeki ürünleri seçmenizi öneririz.

Seramik Yılbaşı Ağacı Süsleri

“Her evde olan yılbaşı ağacı süslerinden istemiyorum. Benim satın alacağım süs farklı olmalı.” diyorsanız size seramik yılbaşı süslerini öneririz. Bu süsleri dilerseniz hazır satın alabilir, dilerseniz hava ile kuruyan seramik hamurları sayesinde evde kendiniz de yapabilirsiniz. “Seramikten yılbaşı ağacı süsü yapımı kolay bir şekilde nasıl yapılır?” sorusunun yanıtına ve ihtiyacınız olan tüm detaylara ise “Havayla Kuruyan Seramik Hamurundan Kendin Yap Fikirleri” yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Yılbaşı Ağacı Süsleme

Yazılı Yılbaşı Ağacı Süsleri

Biliyorsunuz yılbaşı ağacı süsü top, yıldız gibi farklı formlarda olabiliyor. Peki, bu yılbaşı ağaçları süsleri ile beraber yeni yıl dileklerinize de ağaç üzerinde yer vermeye ne dersiniz? “Huzur, sağlık, aşk” gibi sözcüklerin bulunduğu yılbaşı süslemeleri hiç kuşkusuz bu senenin en dikkat çeken ürünlerinden!

Yılbaşı Temasını Barındırmayan Yılbaşı Ağacı Süsleri

Yeni yıl ağaçları süslemesi denildiğinde hepimizin aklına benzer süsler geliyor. Fakat bu yıl yılbaşı ağaçlarında, yılbaşı ile aslında pek de ilgisi olmayan süsler popüler! Patates kızartması, dondurma, hamburger, kurabiye adam, gökkuşağı gibi eğlenceli süsler, bu yıl ağaçlarınızı süslemek için göreve hazır; bizden söylemesi!

Metalik Yılbaşı Ağacı Süsleri

Evet, metalik yılbaşı süsleri her daim ön planda. Fakat 2023 dekorasyon trendlerinden olan minimal lüks detaylara yılbaşı dekorasyonunda da yer vermek kesinlikle güzel fikir. Metalik gri, beyaz, kırmızı yılbaşı ağacı süsü gibi çokça tercih edilen seçeneklerin yanı sıra mavi, yeşil gibi farklı renklerdeki alternatifleri de tercih edebilir ve ağacınızı daha dikkat çekici kılabilirsiniz.

Yılbaşı Ağacı ve Süsleri

Kendin Yap Yılbaşı Ağacı Süsleri

Yeni yıl ağacını el emeğiniz ile süslemek istiyor ve evde yılbaşı ağacı süsü yapımı fikirlerini öğrenmek istiyorsanız mükemmel! Çünkü bu; el yapımı yılbaşı ağaç süsleri sayesinde bütçenizi koruyacak, keyifli zaman geçirecek ve 2023 yılbaşı dekorasyonu trendlerinden birini de uygulayacaksınız demektir! Yukarıda bahsettiğimiz gibi hava ile kuruyan seramik hamurundan ya da keçeden yılbaşı ağacı süsleri yapımını hayata geçirmeniz mümkün.

Ağacınızı Eşsiz Hale Getirin: Yılbaşı Çam Ağacı Süsleri adlı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Eğer yılbaşı kapı süsünden şişeden yılbaşı süsüne kadar evinizin her alanında yer verebileceğiniz el yapımı fikirlerine ulaşmak ve “Yılbaşı ağacı süsleri nasıl yapılır?” sorusuna cevap almak isterseniz “Yeni Yılı Tasarruflu Karşılamak İsteyenlere: Kendin Yap Yılbaşı Süsleri” yazımızı okuyabilirsiniz.

Lavanta Rengi Yılbaşı Süsleri

2023’ün trend renklerinden biri olan lavanta, kendini yılbaşı dekorasyonunda da gösteriyor! Sadece yılbaşı ağacı süs toplarında değil, evinizde yılbaşına dair yaptığınız her dekorasyon uygulamasında lavanta rengine yer verebilirsiniz. 

Evde Yılbaşı Ağacı Süslemedeki Diğer Trendler

Beyaz Yılbaşı Ağacı

  • Bu sene trendlerin izinden gitmek isteyenler için beyaz yılbaşı ağaçlarını öneriyoruz! Beyaz yılbaşı ağacı süsleme konusunda ise kırmızı, koyu mavi gibi beyaz üzerinde dikkat çeken renklerden yardım alabilirsiniz. Eğer hâlihazırda bir yılbaşı ağacınız varsa kar spreylerinden yardım alarak mevcut ağacınızı tasarruflu yoldan beyaza çevirmeniz de mümkün; belirtmeden geçmeyelim.
  • Konsol, dresuar gibi mobilyaların üstünde yer verilebilecek küçük yılbaşı ağacı ve süsleri bu sene çokça karşılaşacağımız ürünlerden. Özellikle evinizde ağaç kurmak için yeterli alan yoksa küçük süslü yılbaşı ağacı çeşitlerini değerlendirebilirsiniz.
  • Kendin yap yılbaşı süs ağaçları da farklılığa kapılarını sonuna kadar açmış olanlar ve tasarruflu yılbaşı dekorasyonu yapmak isteyenler için oldukça uygun! Paletten, LED ışıklardan, evinizdeki çerçevelerden, hatta mukavvadan yeni yıl ağacı yapabilmek için “Yeni Yılı Yaptığınız Yılbaşı Ağaçlarıyla Karşılayın: Kendin Yap Yılbaşı Ağaçları” yazımızı okuyabilir, birbirinden güzel fikirlere ulaşabilirsiniz.

Yılbaşı ağacı süsleme önerilerini sizinle paylaştık. Şimdi, yeni yıl ruhunu yaşama zamanı!

Yılbaşı ağacı ve süsleri fiyatlarını ve yılbaşı süsleri çeşitlerini incelemek için Koçtaş’a göz atmayı unutmayın.

Şimdiden keyifli bir sene dileriz!