Evinizi Yeni Yıla Nasıl Hazırlarsınız: Yılbaşı Dekorasyon Önerileri

Yılbaşı Dekorasyonu Fikirleri

Yepyeni bir yılı daha karşılamaya hazırlanıyoruz. Eminiz ki siz de bizim gibi yeni yılı güzel enerjilerle iyi bir şekilde karşılamak gerektiğini düşünüyorsunuz. Bunun en güzel yöntemlerinden biri ise -iyi dileklerinizin yanında- hoş bir yılbaşı dekorasyonu!

Sayılı günler kaldığı için yılbaşı dekorasyon önerileri konusunda da bir araştırmaya girdiğinizin farkındayız. Yılın her döneminde olduğu gibi, en özel günlerden biri olan yılbaşı için de birbirinden dekorasyon fikirlerini ve püf noktalarını sıralayacağız! İşte, değerlendirebileceğiniz yılbaşı dekorasyonu fikirleri:

Yılbaşı Ruhunu En İyi Şekilde Yansıtmak İsteyenlere: Yılbaşı Ağacı Süsleme Önerileri

Yeni yıl süslemeleri denildiğinde herkesin aklına ilk gelen şey tabii ki yılbaşı ağaçları oluyor. Evinizi renklendirmekle kalmayıp yeni yıl ruhunu evinizde en güzel şekilde yansıtan yılbaşı ağaçları, birbirinden farklı süslerle daha hoş bir hal alıyor. Peki, evinize nasıl bir ağaç seçmelisiniz, ağaç seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

Hemen yardımcı olalım: “Onsuz Olmaz: Yılbaşı Ağacı Seçimi Nasıl Yapılır, Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir?” yazımız sayesinde hem yaşam alanınızı yeni yıla hazırlayacak en doğru ağacı bulabilir, hem de yılbaşı ağacı süsleme konusunda püf noktalarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu yıl beyaz yılbaşı ağaçlarının da çok popüler olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Eğer evinizde bir yılbaşı ağacı varsa ve bu nedenle yeni bir ağaç almak istemiyorsanız, ama yine de “Trendlerden uzak kalamam!” diyorsanız kar spreyi ile kendiniz yapabileceğiniz bir beyaz yılbaşı ağacına kavuşabilirsiniz!

Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenmeli

Farklılığa Kapıları Sonuna Kadar Açık Olanlara: Kendin Yap Yılbaşı Ağaçları Fikirleri

Yılbaşı ağacı eşittir çam ağacı diye düşünüyorsanız üzgünüz ama yanılıyorsunuz… Çünkü evinizde yılbaşı ağacı yapmanın binbir çeşit yolu var! Mesela aşağıdaki ilham verici fikirleri kolaylıkla uygulayabilirsiniz:

  1. MDF’den aydınlatmalı yılbaşı ağacı
  2. Paletten yılbaşı ağacı
  3. LED aydınlatmadan yılbaşı ağacı
  4. Çerçevelerden yılbaşı ağacı
  5. Yılbaşı süslemelerinden yılbaşı ağacı
  6. Kara tahtadan yılbaşı ağacı
  7. Ağaç dallarından yılbaşı ağacı
  8. Saksı ve yosundan yılbaşı ağacı
  9. Kitaptan yılbaşı ağacı
  10. Merdivenden yılbaşı ağacı
  11. Şişeden yılbaşı ağacı

“Peki, ben bu yılbaşı ağaçlarını nasıl yapacağım?” diyorsanız elbette ki sizi bu konuda da yalnız bırakacak değiliz! 1 ila 8 arasındaki fikirlere “Yeni Yılı Kendi Yaptığınız Yılbaşı Ağaçlarıyla Karşılayın!”, 9 ila 11 arasındaki fikirlere ise “Evdeki Malzemelerle Kendin Yap Yılbaşı Ağaçları” yazılarımızdan ulaşabilir ve sıraladığımız diy yeni yıl ağacı fikirlerinin yapımını ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz.

Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir

Yeni Yıl Demek, Işıltı Demek: LED Işıklar

Işıl ışıl bir ortam yaratmak hakkınız ve bunu yapmanın en eğlenceli yolu da LED ışıklar! Yeni yıla doğru geri sayım yapıldığının kanıtlarından biri olan, yanıp sönmesiyle yeni yıla bir nevi göz kırpan LED ışıkları farklı alanlarda kullanıp yılbaşı dekorasyon süslemelerini en göz alıcı şekilde yapabilirsiniz. LED aydınlatma kablolarını, yılbaşı ağacının yanı sıra farklı alanlarda da uygulayabilirsiniz!

  • LED Aydınlatma ile Anı Duvarı Yapımı

Eminiz ki geride bırakmaya hazırlandığımız yılda pek çok güzel anılar biriktirdiniz. Peki, bu anılarınıza yeni yıl dekorasyonunda yer vermeye ne dersiniz? Anı duvarı yaparak ve bu alanı LED aydınlatma kabloları ile süsleyerek evinizi ışıl ışıl kılabilirsiniz.

  • LED Aydınlatma ile Dekoratif Ürünlerin Yapımı

Eğer evinizde uyguladığınız dekorasyonu küçük dekoratif ayrıntılarla daha hoş bir hale getirmek istiyorsanız da LED’li aydınlatma ürünlerinden yararlanabilirsiniz. Mesela küçük ve şeffaf bir vazo ya da fanusun içerisine kozalaklar koyabilir ve LED şeridi de kozalakların arasına yerleştirebilirsiniz. Hatta dilerseniz kozalakları hobi boyası ile boyayıp daha renkli bir görünüm elde edebilirsiniz.

LED yılbaşı aydınlatması ile yapabileceğiniz bir diğer dekoratif ürün ise LED’li kavanozlar. Bu fikir uygulaması kolay olduğu kadar şık bir öneri; bizden söylemesi!

Bunun yanında, LED aydınlatmalarla evinizi daha parıltılı bir hale dönüştürmeniz için size önerebileceğimiz daha pek çok fikir var. Tüm ayrıntılar “Yeni Yılı Işıl Işıl Karşılayın: Yılbaşı Aydınlatma Fikirleri” yazımızda sizi bekliyor!

Onlar Olmadan Yeni Yıl Süslemesi Düşünülemez: Yılbaşı Süsleri

Unutmayın; detaylar bütünü oluşturur! Bu nedenle yılbaşı ev dekorasyonu denildiğinde sadece yılbaşı ağacı ve üzerindeki süslemelerden bahsetmiyoruz. Yılbaşı ağacınızı süsleyin evinizin en güzel köşesini oluştursun, ama evinizin farklı bölümlerinde yer verebileceğiniz diğer yılbaşı dekorasyonu süslemelerini de es geçememelisiniz.

  • Yılbaşı Süsleri Bitkilerin Üzerinde!

Yeni yıl ağacını süslerken yılbaşı süslerinden bol bol yararlanıyorsunuz; fakat bu sene evinizdeki bitkileri de bu süslerle donatmak popüler! Yaşam alanınızda yer verdiğiniz bitkilerinizin üzerine, dalların ağırlığını kaldırabilecek büyüklükteki süslere yer verebilir ve evinizi bu şekilde daha hareketli kılabilirsiniz.

Yeni Yıl Süsleme Fikirleri

  • Yeni Yıl Süslemeleri ile Dekoratif Ürün Yapımı

Fanus ve şeffaf vazoların içerisine LED aydınlatmalar ve kozalaklar önermiştik. İşte, bu fikri dilerseniz yılbaşı süslemeleri ile de yapabilirsiniz! Fanus ya da vazonun içerisine renkli yılbaşı süslerini yerleştirebilir ve aralara aydınlatmaları da konumlandırabilirsiniz. Bu arada tercih ettiğiniz süslerin birbirleriyle uyumlu tasarım ve renklerde olması daha şık bir uygulama yapmanıza yardımcı olacaktır, hatırlatmadan geçmeyelim.

  • Yılbaşı Ağacı Süslerinden Dekoratif Kutu Yapımı

Yılbaşı ağacınızın yanında çok güzel duracak, içinden süsler fışkıran bir kutu yapmaya ne dersiniz? Yaşam alanınızı en dikkat çekici şekilde yeni yıl atmosferine dönüştürmenizi sağlayacak bu öneriyi hayata geçirmek için ihtiyacınız olanlar ise bir kutu, ahşap çubuk, yılbaşı süsleri ve sıcak silikon! Dekoratif yılbaşı kutusu yapımı ile ilgili tüm detaylar videomuzda!

Yılbaşı Dekorasyon Önerileri

  • Süsler Yılbaşı Sofralarında!

Yılbaşı gecesinde evde sevdiklerinizle güzel bir yemek yemeyi planlıyorsanız sofralara da yeni yıl ruhunu taşımadan olmaz! Yılbaşı sofrası dekorasyonunda yılbaşı süslerinden yararlanabilir, masaya bu süslerden sepiştirebilir ya da yine bir vazonun, süs tabağın içerisine süsleri koyup masaya konumlandırabilirsiniz. Tabii ki buna artı olarak mumlar da sofraların olmazsa olmazları arasında!

Kusursuz bir yılbaşı sofrası hazırlamak istediğinizi biliyoruz. Hemen yardımcı olalım: İhtiyacınız olan tüm detaylar “Fark Yaratın! Yılbaşı Sofrası Dekorasyon Önerileri ve Örnek Yılbaşı Menüleri” yazımızda!

Yılbaşı Sofrası Dekorasyonu

Ayrıca yılbaşı süslerini evde kendi emeğinizle yapmak isterseniz yılbaşı süsleri yapımı hakkındaki tüm önerilerimize “Yeni Yılı Tasarruflu Karşılayın: Kendin Yap Yılbaşı Süsleri” yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Yılbaşı Ruhunu Kusursuz Bir Şekilde Yansıtmak İsteyenlere: Dekoratif Objeler

Yılbaşı ağacı, LED aydınlatma ürünleri, yılbaşı süsleri… Bu ürünlerden yardım alarak elbette ki şık bir yılbaşı dekorasyonu yapmanız mümkün! Peki, farklı ürünler kullanarak evinizi daha renkli hale getirmek ve yeni yıl coşkusunu daha keyifli bir şekilde yaşamak istemez misiniz?

  • Mum ve Mumluklardan Yardım Alın

Mumlar ve tamamlayıcıları mumluklar her daim trend! Çam ağacı, yıldız gibi tasarımlar ise tam yılbaşı atmosferine uygun! Metal, ahşap gibi ev dekorasyonunuza uyum sağlayacak materyallerden üreten mumlukları kırmızı, beyaz, altın ya da gümüş rengi gibi seçeneklerde tercih ederek özel gün ev dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Yılbaşı Süsleri

  • Figürlü Projektör ile Evinizi Renklendirin

Aydınlatma ürünlerinin yılbaşı ev tasarımlarının gözdelerinden olduğu doğru! Bu sene yılbaşı trendleri de aydınlatmayı ön plana çıkaran nitelikte. Yıldız, çam ağacı, kar, hediye kutusu gibi farklı figürleri duvarlarınıza taşıyacak olan projektör aydınlatma ürünlerini özellikle çocuklarınız çok sevecek!

Yılbaşı Aydınlatması

  • Kendin Yap Yılbaşı Kapı Süsü ile Dekorasyonunuzu Tamamlayın

Evinizi yepyeni bir yıla hazırladığınız kapınızdan belli olsun! Bize sorarsanız kapı süsleri de renkli bir dekorasyonun olmazsa olmazları arasında! Üstelik yeni yıl dekoru için kapı süsü yapmak oldukça kolay.

 

Yılbaşı Dekorasyonunda Hangi Renkler Trend?

Kırmızı, yeşil, beyaz, altın ve gümüş rengi… Bunlar, yılbaşı süslerinde ve yeni yıl dekorasyon fikirlerinde en çok kullanılan renkler. Bu yıl ise durum biraz farklı. Bu renklerin yanı sıra lacivert ve mint yeşili tonlarını da kullanıp kış mevsiminin en sıcak yanını evinizde hissettirmeniz mümkün. Yeni yıla farklılıkla girmenin size çok iyi geleceğinden eminiz!

“Yılbaşında evi nasıl süslerim?” sorusunun yanıtını verdik. Her zevke ve bütçeye uygun yılbaşı aksesuarları için Koçtaş’a da göz atmayı ihmal etmeyin!