En İyi 5 Termosifon, Şofben, Su Isıtıcısı ve Kombi

En İyi Kombi Termosifon Isıtıcı

Termosifon, kombi, şofben ve su ısıtıcı. Her biri evlerin en sık kullanılan ve uzun ömürlü eşyalarından. Gerek ısınma ve sıcak suya ulaşma konusunda sıkıntı yaşamamak gerek verimli bir kullanım için doğru seçimi yapmak önemli. Peki; en iyi su ısıtıcısı, termosifon veya kombi hangisi? Gelin, en iyi termosifon, kombi ve su ısıtıcıların neler olduğuna bakalım. Ne kışın ortasındayken kombiniz bozulsun ne de soğuk su ile banyo yapmak zorunda kalın. 

En İyi Elektrikli Kombi Hangisi?

En iyi kombi markası veya modeli hakkında bilgi vermeden önce genel olarak dikkat etmeniz gerekenlere değinmek istiyoruz. Konforlu bir kullanım sağlaması için bir kombide bulunması gereken özellikler şunlar:

  • Bazı elektronik eşyaları sadece gündüz kullanırız. Ancak özellikle kış mevsiminde kombiyi 7/24 açık halde bırakırız. Bu nedenle kombinin sessiz çalışma özelliğinin bulunmasına dikkat edebilirsiniz.
  • Kombiler farklı boyutlarda olurlar. Yaşam alanınıza en uygun kombi boyutuna karar vermek için teknik destek almanızda fayda var.
  • Gaz kullanım durumuna göre farklı kombi türleri vardır. Bütçe ve çevre dostu bir kullanım için yoğuşmalı kombileri tercih edebilirsiniz.
  • Kombinin evinizi ısıtabilmesi için yeterli kapasiteye sahip olması gerekir. Kombi kapasiteleri ile ilgili bilgi almak için ¨Onsuz Ev Düşünülemez: Kombi Nasıl Seçilir?¨ başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

En iyi kombi yorumları arasında kaybolmamanız için seçiminizi kolaylaştıracak bilgiler verdik. Şimdi, sıra en iyi kombi modellerini incelemede:

Demirdöküm Nitromix Yoğuşmalı Kombi P24

En İyi Demir Döküm Kombi

 

Demirdöküm Nitromix Yoğuşmalı Kombi P24 modeli, konforlu ve tasarruflu bir kullanım avantajı sunuyor. Bu modelin en iyi yoğuşmalı kombi adını hak etmesini sağlayan özelliklerine yakından bakalım:

  • Demirdöküm kombi, sahip olduğu yoğuşma teknolojisi sayesinde yakıttan tasarruf sağlar. Ayrıca A sınıfı ısıtma verimliliğine sahiptir. Bu sayede de düşük doğal gaz tüketimi gerçekleştirir.
  • Devir ayarlı fan kullanılarak yüksek verim elde etmeyi sağlayan Premix teknolojisine sahiptir. Premix teknolojisi sayesinde de yakıt tasarrufu sağlar.
  • Yoğuşmalı kombi olduğu için düşük emisyon değerlerine sahiptir. Bu özellikleri sayesinde çevre dostu kullanım fırsatı sunar.
  • 51 desibele varan düşük ses düzeyi sayesinde sessiz çalışır.
  • ErP yönetmeliğine uygun tasarlanmış bir kombidir. Bu sayede A sınıfı su kullanımı verimliliği ile çalışarak fazla su tüketiminin önüne geçer.
  • Kombinin sahip olduğu akıllı ısıtma sistemi, odanın o anki ısınma ihtiyacına bağlı olarak alev modülasyonu sağlar. Bu özelliği sayesinde de Demirdöküm Nitromix Yoğuşmalı Kombi P24, yakıt tasarrufu yapar.

Demirdöküm Nitromix Yoğuşmalı Kombi P24 modeli, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili tüm bilgiler sizi Koçtaş’ta bekliyor.

Baymak Duotec Compact Kombi 24

En İyi Tam Yoğuşmalı Kombi

 

“En iyi yoğuşmalı kombi hangisi?” sorusunun bir diğer cevabı ise Baymak Duotec Compact Kombi 24. Daha küçük boyutu sayesinde yerden tasarruf sağlamak ve düşük elektrik tüketimi avantajını yaşamak için Baymak Duotec Compact Kombi 24 modelini tercih edebilirsiniz. İşte, bu yoğuşmalı kombi modelinin diğer öne çıkan özellikleri:

  • Önce bu modeli küçük evler için ideal kılan boyutlarına göz atalım. Baymak kombinin boyutları 700x365x275. 780 mm yüksekliğe kadar ulaşan kombi boyutlarına göre bu model oldukça kompakt bir tasarıma sahip. 
  • Demirdöküm gibi bu Baymak kombi modeli de sahip olduğu Premix teknolojisi sayesinde tasarruf sağlar. 
  • Cold burner door teknolojisine sahiptir. Bu sayede düşük yakıt sarfiyatı yapar.
  • A sınıfı enerji verimliliğine sahip olması bu kombiyi bütçe ve çevre dostu bir model yapar.
  • Kullanım suyu ve ısıtma devresinde donmaya karşı tam koruma sağlar. 
  • Sessiz çalışma özelliği ile evlerde konforlu bir kullanım sunar. 
  • Mevsimsel ısıtma verimliliği ile yüksek tasarruflu kullanım fırsatı verir.

Artık en iyi marka kombi ile ilgili ihtiyacınız olan bilgilere sahipsiniz. Şimdi, sıra kombi fiyatları ve modelleri ile ilgili bilgi almak için Koçtaş’ı ziyaret etmekte! Baymak Duotec Compact Kombi 24 modeli, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili bilgiler de Koçtaş’ta sizi bekliyor.

En İyi Termosifon Hangisi?

Soğuk bir günde eve gelindiğinde sıcak suyun hazır olmasını kim istemez? Bu konforu yakalamak için termosifon kullanabilirsiniz. Özellikle doğal gaz tesisatının kurulmadığı evler için termosifon ideal bir seçenek. Önce ¨Termosifon nedir?¨ sorusunun cevabına kısaca bakalım. Termosifon, elektrikle çalışarak deposundaki suyu sürekli sıcak tutan bir ısıtma sistemidir. Termosifonu verimli kullanmak için bazı özelliklere dikkat edilebilir:

  • Termosifonlar depolu ısıtma sistemleridir ve modele göre depo hacmi değişebilir. Evinizde yaşayan kişi sayısını dikkate alarak ihtiyacınıza uygun hacimde bir termosifon alabilirsiniz.
  • Elektrikle çalıştığı için termosifon kullanırken bütçenizi de korumak için düşük enerji tüketimi sağlayan bir modeli tercih edebilirsiniz. 
  • Banyonuzda çok yer kaplamaması için daha küçük ölçülere sahip bir termosifon modeli seçebilirsiniz. 

Hazırsanız en iyi banyo termosifonuna göz atalım:

Demirdöküm Termosifon DT4 65 Litre

En İyi Termosifon

DT4 Titanium Termosifon olarak da bilinen bu Demirdöküm termosifonu konfor ve tasarruf kelimeleri tanımlıyor. Bu termosifon modelini en iyi seçenek haline getiren özellikler ise şunlar:

  • Bu termosifonda kullanılan titanyum katkılı emaye sayesinde yüksek verimlilik ve hijyen elde edilir. 
  • ECO mod ayarına sahiptir. Bu ayar sayesinde ideal sıcaklık seviyesinde çalışarak enerji tasarrufu sağlar.
  • İleri teknoloji emniyet sistemine sahiptir. Su sıcaklığı 6 derecenin altına düştüğü zaman donma-koruma emniyeti devreye girer. Su sıcaklığı 10 dereceye yükseldiğinde de emniyet devreden çıkar. 

Termosifon fiyatları ve modelleri ile ilgili tüm bilgiler Koçtaş’ta sizi bekliyor! Demirdöküm Termosifon DT4 termosifon modeli, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili bilgilere Koçtaş’tan ulaşabilirsiniz. 

En İyi Şofben Hangisi?

Termosifon ve şofben genellikle birbirine karıştırılan ısıtma sistemlerindendir. Termosifon genellikle elektrikle çalıştırılırken şofben, doğal gaz ya da LPG ile çalışabilir. Şofben ile termosifonun farklarından birisi de termosifonda suyun depoda sıcak olarak bekletilmesi, şofbende ise anlık ısınma sağlamasıdır. Bu nedenle ani su ısıtıcısı olarak da bilinir. 

Şofben alırken dikkat edilecekler de termosifon ile benzerdir. Şofbenin banyonuzda kaplayacağı alana, kapasitesine ve güvenlik ile tasarruf sağlayan teknolojilerin bulunmasına dikkat edebilirsiniz. En iyi şofben modeli önerimiz ise şöyle:

Demirdöküm Fanlı Hermetik Şofben L275F 11lt

En İyi Hermetik Şofben

Hermetik şofben özelliği, bu modeli eviniz için en güvenli seçeneklerden biri haline getiriyor. Hermetik şofben sistemlerinde yanma için gerekli oksijen dış mekandan alınır ve böylece cihaz, ortam havasını kullanmaz. Bu Demirdöküm şofben modelinin diğer özellikleri ise şunlar:

  • Az yer kaplar ve kolay montaj rahatlığına sahiptir.
  • Voltaj değişikliği, aşırı ısınma ve donma gibi riskli durumlara karşı koruma sağlar. Bu sayede güvenli ve uzun ömürlü bir şofbendir.
  • Düşük emisyon salınımı sayesinde çevre dostu bir kullanım sunar.

Demirdöküm şofben modelleri, markaları ve fiyatları hakkında tüm detaylar sizi Koçtaş’ta bekliyor. Demirdöküm Fanlı Hermetik Şofben L275F 11lt modeli, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili bilgiye de Koçtaş’tan ulaşabilirsiniz. 

En İyi Termosifon (Su Isıtıcısı) Hangisi?

Ani su ısıtıcıları, elektrikli rezidans aracılığı ile suyu ısıtır. Farklı sıcaklık kademelerine sahip olduğu için istediğiniz sıcaklığı elde etmenizi sağlar. Hızlı bir şekilde suyu ısıtarak kullanmak isterseniz ani su ısıtıcılarını tercih edebilirsiniz. Banyo için su ısıtıcı modelleri arasından en iyisini sizin için seçtik:

Baymak Banyo Ani Su Isıtıcı BT7000

Banyo Tipi Ani Su Isıtıcı

 

Sahip olduğu 6 emniyet koruma sistemi ile dikkat çeken Baymak Banyo Ani Su Isıtıcı BT7000 modelinin özellikleri şöyle:

  • Alev almayan ham maddeye sahip bir haznesi vardır. Bu sayede yangına karşı koruma sağlar.
  • Emniyet termostatı sayesinde aşırı ısınmayı önler.
  • Su kesintilerinde enerjiyi kesen akış kontrol sistemi ile güvenli kullanım sunar.
  • ErP enerji verimlilik sınıfı A olduğu için hem enerji tasarrufu sağlar hem de çevreyi korumaya destek verir. 
  • 3 sıcaklık ayarı sayesinde anında istenilen ısıdaki suya ulaşmayı sağlar.

Ani su ısıtıcıları fiyatları, farklı markaları ve modelleri ile ilgili tüm bilgiler sizi Koçtaş’ta bekliyor. Baymak Banyo Ani Su Isıtıcı BT7000 modeli, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili bilgilere de Koçtaş’tan ulaşabilirsiniz.