Modern Dekorasyonda Tropik Kaçış

Doğanın sunduğu o mükemmel enerjiyi, tropik etki ile evinde hissetmeyi kim istemez ki! Siz de tropik coğrafyaların o şahane yansımasına evinizde yer vermek isterseniz bir modern dekorasyon koleksiyonu olan Tropik Kaçış tam size göre! Bu koleksiyon için “farklı tarzları buluşturan ve gücünü rahatlıktan alan bohem stilin tropik esintilerle buluşmuş hali” diyebiliriz. Tropik Kaçış hakkındaki tüm detayları sizinle paylaşmadan önce bu dekorasyon stiline çatı olan modern dekorasyonu daha yakından tanımak için “Bugünü Yaşamayı Sevenlere: Modern Dekorasyon Nedir, Nasıl Uygulanır?” yazımızı okuyabilirsiniz.

Tropik Kaçış’ta Renk Kullanımı Nasıl Olmalı?

Tropik Kaçış'ta renk kullanimi nasıl olmalı?

Tropik coğrafyaları evinize taşıyacaksanız elbette evinizde yer vereceğiniz renkler de bu doğrultuda olmalı! Sarı, mavi, yeşil, mor, turuncu tonlarına, modern dekorasyon-Tropik Kaçış dahilinde evinizde yer verebilir, cesur ve göz alıcı bir yaşam alanı yaratmak için ilk adımı atabilirsiniz.

Tropik Kaçış’ta Mobilya Seçimi

Modern dekorasyon-Tropik Kaçış’ta tercih edeceğiniz koltuk takımlarında canlı renkler seçerek bu koleksiyonun hakkını verebilirsiniz. Seçtiğiniz kanepeleri Tropik Kaçış renk paletinde bulunan farklı renklerdeki berjerlerle tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz puflar da farklı oturma alanları konusunda size yardımcı olabilir. Sehpa ve masa gibi diğer mobilyaları ise beyaz ahşap tercih ederek modern döşenmiş salonlarda dengeli bir alan yaratabilirsiniz.

Tropik Kaçış’ta Duvar Dekorasyonu

Tropik Kaçış'ta duvar dekorasyonu nasıl olmalı?

Mobilyalarınızda tercih ettiğiniz renklere duvarlarınızda da yer vermek güzel fikir. Dilerseniz tropikal iklim temalı duvar kâğıtları ile bir duvarınızı süsleyebilir, dilerseniz modern dekorasyon-Tropik Kaçış renklerinden dekorasyonunuza uyum sağlayacak bir tonla tek duvarınızı boyayabilirsiniz. Eğer duvarlarınızı, modern dekorasyon duvar objeleri ile zenginleştirmek isterseniz beyaz tonlardaki duvar boyaları da tercih edebileceğiniz alternatiflerden.

Tropik Kaçış’ta Tercih Edilebilecek Aydınlatma Ürünleri

Tropikal coğrafyaları evinize taşıyan ve modern dekorasyon fikirleri arasında en canlı yaşam alanlarından birini sağlayan Tropik Kaçış’ta aydınlatma oldukça önemli. Eğer evinizde bu dekorasyon tarzına yer verecekseniz iyi bir aydınlatma yapmaya özen göstermelisiniz. Cam ve renkli avizelerle sarkıtlar dışında renkli şapkaları bulunan lambaderler de size yardımcı olabilecek aydınlatma ürünleri arasında.

Tropik Kaçış’ta Perde Seçimi

Modern dekorasyon perde seçiminde oldukça hafif ürünler tercih etmelisiniz. Dilerseniz uzun perdeler yerine sadece pencerelerinizi kapatabilecek kısa perdeleri tercih ederek daha ferah bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tropik Kaçış’ta Aksesuar Seçimi

Tropik noktalara dair ne varsa modern dekorasyon objeleri sayesinde evinizde! Kaktüs, geniş yapraklı tropikal iklim bitkileri ve hayvanları gibi çeşitli modern dekorasyon ürünlerine evinizde yer verebilirsiniz. Mesela ananas süsler ve flamingo cam tablolar tam Tropik Kaçış’a göre! Tablolar, panolar, biblolar ve vazoların yanı sıra içinde uzun gövdeli bitkiler yetiştirebileceğiniz hasır saksıların da evinizde çok hoş duracağından şüpheniz olmasın. Kanepelerin üzerinde yer verebileceğiniz, farklı renkleri bir arada bulunduran ve coğrafyanın detaylarını barındıran dekoratif minderler ve kırlentler ise kesinlikle değerlendirmeniz gereken ürünler arasında.

Tropik Kaçış'ta aksesuar seçimi nasıl olmalı?

Ürün Kodu: 2000030780

Tropik Kaçış’ta Zemin ve Halı Seçimi

Tropik Kaçış’a dair tüm modern dekorasyon önerilerini sizinle paylaştık. Son adımda ise zemin ve halı seçimi var! Zeminlerde açık renkli ve oldukça doğal bir görünüme sahip olan parkeleri tercih edebilirsiniz. Oldukça şık duran parkelerinizi büyük bir halı ya da kilimle kaplamak yerine seçiminizi küçük boyutlu hasır kilimlerden yana kullanmak da güzel fikir. Pişman olmayacaksınız!

Uzak diyarların nefes kesen atmosferini, Tropik Kaçış sayesinde evinizde yaşamak güzel fikir!

Tropik Kaçış’ı uygulayabilmek için ihtiyacınız olan her şey Koçtaş’ta!