Yılbaşı Geçsin, Etkisi Geçmesin! Yılbaşı Süslerini Değerlendirmek İçin Öneriler

Yılbaşı Süslerini Değerlendirmek İçin Öneriler

Yılbaşı süslerinin yaşam alanlarınızda yeni yıl ruhunu yansıtmanıza yardımcı oldukları bir gerçek! Peki, takvimler yeni yılı gösterince yılbaşı süslerini de hemen kaldırdınız mı? Oysaki evinizin renginden bir şey kaybetmesine gerek yoktu! Ne demek mi istiyoruz? Elbette ki yılbaşı aksesuarlarını değerlendirmekten söz ediyoruz! Peki, yılbaşı süslerini ev dekorasyonunda nasıl değerlendirebilirsiniz?

Yılbaşı Süslerini Değerlendirme Fikirleri

LED Işıkların Enerjisi Daha Uzun Süre Sizinle Olsun

Yeni yıla geri sayım yaptığınız günlerde yılbaşı ağacınızı, camlarınızı, duvarlarınızı süsleyen LED yılbaşı ayfınlatmaları genellikle yeni yıl öncesi hatırlanan ürünler olsa da onları evinizde tüm yıl boyunca kullanmanız mümkün. Peki, LED ışıkları evinizde nerelerde kullanabilirsiniz?

  • Kullanmadığınız Kavanozlar Işıl Işıl Olsun

Yılbaşı aydınlatma ürünlerini kullanmadığınız kavanozların içerisine koyarak hem kavanozları farklı bir amaçla değerlendirip geri dönüşümlerini sağlayabilir hem de LED ışıklar sayesinde evinizi renklendirebilirsiniz. LED kavanozları komidininizin ya da çalışma masanızın üzerine koyup ışık kaynağı olarak kullanabilir, okuma saatlerinde bu tatlı ışıktan yararlanabilirsiniz.

Kavanozları daha dikkat çekici kılmak ve onlara hoş bir görünüm kazandırmak için ise hobi boyalarından yararlanabilir ya da kurdele, jüt ip gibi materyallerle süslemelerini yapabilirsiniz.

Yılbaşı Süslerini Değerlendirmek İçin Öneriler

  • Daha Renkli Çerçeveler, Tablolar

Sevdiğiniz tablolar, hatırladıkça mutluluk duyduğunuz anıların somut halleri fotoğraflar… Duvarınızı daha renkli hale getirmek için yılbaşı aydınlatmalarından yardım almaya ne dersiniz? Çerçevelerin ya da tabloların çevrelerinden geçirebileceğiniz LED ip aydınlatmalar sayesinde bu alanları daha hoş bir hale getirmek mümkün!

Yılbaşı Aydınlatması Fikirleri

  • Anılarınız Parıldasın

Yılbaşı aydınlatmalarını değerlendirmenin en keyifli yollarından biri de hiç kuşkusuz ki anı duvarları oluşturmak! Duvara asacağınız bir ip ve küçük mandallarla ipe asacağınız fotoğraflarınızı yılbaşı aydınlatma ürünleri ile süsleyerek bu dekorasyon önerisini pratik bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Dilerseniz “Anı duvarı nasıl oluşturulur?” sorusunun ayrıntılı yanıtına videomuzdan ulaşabilirsiniz.

  • Bitkilerinizi Daha Renkli Hale Getirin

Gözünüz gibi baktığınız çiçeklerinizin imajını biraz değiştirmeye ne dersiniz? Renkli yılbaşı ışıklarını bitkilerinizin saksılarına dolayarak hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Hatta bitkinizin kalın, güçlü bir gövdesi ve dalları varsa yılbaşı boncuklarını tercih ederek bu ürünleri direkt olarak bitkiye bile dolayabilir ya da yılbaşı süslerini dallara asabilirsiniz.

Yılbaşı Süslerini Değerlendirmek İçin Fikirleri

  • Mobilyalarınız Daha Dikkat Çekici Olsun

Yılbaşı aydınlatmalarını pek çok alanı süslemek için değerlendirlendirebileceğinizi söylemiştik ve mobilyalarınız da buna dâhil! Kitaplık, gardırop, şifonyer gibi mobilyalarınızın üzerine bu ışıkları yapıştırabilir ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşmalarını sağlayabilirsiniz. Tabii yatak başlığı, dekoratif raf alanlarda da bu ışıkları değerlendirebileceğinizi belirtmeden geçmeyelim. 

Yılbaşı Işıkları

Yılbaşı Süslerini Sergilemek İçin Yılbaşını Beklemenize Gerek Yok

Renk renk küreler, farklı tasarımlara sahip yılbaşı süsleri, süs zincirler… Tüm bu süsleri, yıl boyunca evinizin dekorasyonunda kullanmaya devam edebilirsiniz. Dilerseniz yeni yıl için süslemelere başladığınız zaman bu süsleri yeniden kullanabilirsiniz. Yılbaşı ağacı süslerini nerelerde kullanabileceğinizi merak ediyorsanız işte, uygulamanız için birkaç fikir:

  • Vazoları Farklı Amaçlarla Kullanma Zamanı

Evde kullanmadığınız geniş bir vazonun içerisine tüm süsleri koyabilir ve evinizin dilediğiniz alanında sergileyebilirsiniz. Eğer süsler arasında çok boşluk kaldığını düşünüyorsanız, aksesuarların arasına boncuk serpiştirmek hem bu sorunu çözmenize hem de vazonun daha renkli görünmesine yardımcı olabilir.

Yılbaşı Süsleri

  • Misafirlerinizi Etkileyen Bir Sofra

İster yılbaşı gibi özel bir zamanda ister sıradan bir günde… Evinize gelen misafirler sizin için her zaman önemli biliyoruz. Misafirleriniz için hazırladığınız sofranın daha renkli olması ve daha sevecen bir ortam yaratması için süslerden yararlanabilirsiniz. Süsleri, dilerseniz bir kabın içerisine koyup sofranın ortasında konumlandırabilir; dilerseniz sofranızın farklı alanlarına serpiştirebilirsiniz. Bu süslemenin özellikle minik, renkli kürelerle çok hoş durduğunu belirtmeliyiz.

Yılbaşı Süsleme Değerlendirme

  • Duvarlarınız Şenlensin

Yılbaşı süslerine duvarlarınızda yer vermeye ne dersiniz? Bunun için ihtiyacınız olan bir dal ya da bir ip! Süsleri eşit aralıklarla dala ya da ipe konumlandırarak muhteşem bir duvar süsü yapabilirsiniz.

Yılbaşı Süslemesi

  • Oda Kapısı, Odanın Çocuğunuza Ait Olduğunu Söylesin

Nasıl ki evinizin sizi yansıtması için dekorasyona önem veriyorsanız çocuğunuz da yaşadığı alanın kendine ait olduğunu hissedeceği detaylar arıyor. Mesela zincir boncuklarla çocuğunuzun ya da çocuklarınızın baş harflerini oda kapısına çift taraflı bantla yapıştırabilir ve bu minik detay sayesinde çocuğunuzun, odasını benimsemesi ya da daha çok sevmesi için renkli bir adım atabilirsiniz.

  • Zincirlerle Süsleyebileceğiniz Pek Çok Obje Var

Rengârenk yılbaşı zincirleri bir sonraki seneye, yeni yıl heyecanı yeniden sizi sarana kadar bir saklama kutusu içerisinde beklemesinler. Zincirlerle saklama kutusu, vazo gibi objelerin yüzeyine sıcak silikonla yapıştırarak farklı bir görünüm elde edebilirsiniz!

Eğer sıraladığımız fikirler hoşunuza gittiyse ama yılbaşı süsleriniz yoksa hemen zevkinize uygun ürünleri seçmek için Koçtaş’ın web sitesini ziyaret edin! Yılbaşı aksesuarları Koçtaş’ta sizi bekliyor!